Стаи и настаняване

Ако търсите удобство, елегантност, комфорт и чистота за Вашето бизнес пътуване или почивка, може да разгледате нашите предложения за настаняване.

Стаи и настаняване

Ако търсите удобство, елегантност, комфорт и чистота за Вашето бизнес пътуване или почивка, може да разгледате нашите предложения за настаняване.

Заповядайте при нас

Хотел Перперикон разполага със стандартни, двойни и тройни (с отделни легла) стаи, както и луксозни стаи с джакузи. Гостите на хотела могат да изберат, да отседнат и в някой от нашите луксозни или стандартни апартаменти.

Във сяка от стаите има телефонна връзка, паник-бутон, телевизор, климатик, мини бар и безжичен интернет.

В хотела се допускат домашни любимци с предварителна резервация и депозит от 500 лв, който се връща при напускане на хотела.

Двойна Стая

Хотел Перперикон предлага двойни и единични стаи от 18кв.м до 21кв.м. с две отделни легла или спалня и всички удобства, които ще направят престоят Ви приятен и спокоен.

Тройна Стая

Ако търсите стая, която съчетава едновременно комфорт и пространство на разумна цена, то тази стая е за вас. Хотел Перперикон предлага тройни стаи от 20кв.м.

Стая Лукс

Насладете се на нашите луксозни стаи с площ от 30кв.м., с широки спални, баня с вана и всичко необходимо за пълноценен престой.

Стандартен Апартамент

Хотел Пеперикон предлага на гостите си уютни апартаменти – стандарт от 30 кв.м., състоящи се от две отделни помещения, спалня и всекидевна, с всичко необходимо за пълноценния Ви престой. Банята е снабдена с вана.

Луксозен Апартамент

Хотел Перперикон предлага на гостите си уютни апартаменти - лукс от 32кв.м., състоящи се от две отделни помещения, спалня и всекиднвна, с всичко необходимо за пълноценния ви престой. Банята е снабдена с джакузи.

Планирайте своята почивка в хотел "Перперикон" днес!

Ние ще се погрижим за Вашият престой.

Телефон за резервация